Aparate auditive Taberei

AudioSmart Taberei

Vă așteptăm în centrul specializat de aparate auditive - AudioSmart Taberei - din București, Str. Drumul Taberei, nr. 44, sector 6, pentru a vă reda auzul.

Servicii de calitate

Dispunem de o echipă de specialiști gata să vă ajute

Aparate auditive performante

Peste 40 aparate auditive de ultimă generație

Service garanție & calibrare

Calibrare precisă și reparații proteze auditive

În cabinetul de protezare auditivă, AudioSmart Taberei, din București, Str. Drumul Taberei, nr. 44, sector 6 beneficiați gratuit de:

Programează-te acum

Program: Luni – Vineri: 08:30 – 17:00

Sau completați și trimiteți formularul de mai jos și veți fi contactat în scurt timp

De ce să alegi AudioSmart Taberei?

Credem că aparatele auditive ar trebui să fie ușor de utilizat, confortabile și să se integreze perfect în rutina ta zilnică. Prin urmare, oferim o gamă largă de stiluri, inclusiv în spatele urechii și complet în canal, pentru a vă garanta că găsiți un aparat auditiv care nu numai că vă îmbunătățește auzul, ci care se potrivește și stilului dvs. de viață.

Pierderea auzului poate fi un proces dificil și izolant, motiv pentru care suntem dedicați să ajutăm clienții noștri să-și restabilească auzul și să se reconecteze cu lumea din jurul lor la cabinetul AudioSmart Taberei. Echipa noastră de audiologi calificați și experți în proteze auditive se angajează să ofere îngrijire și sfaturi personalizate tuturor pacienților noștri. 

Nu lăsați pierderea auzului să vă rețină. Programați-vă în centrul nostru de aparate auditive, AudioSmart Taberei, astăzi și experimentați diferența pe care o poate aduce îmbunătățirea auzului în viața dumneavoastră.