Hearing.tv - Mentinere aparat auditiv

Sfaturi practice pentru îngrijirea aparatului auditiv

Sfat general

Este important să vă tratați aparatul auditiv cu atenție. Îl veți menține în stare de funcționare timp de mulți ani și veți reduce la minimum posibilele probleme în timpul utilizării zilnice. Aparatele auditive pot fi robuste, dar nu pot rezista unei utilizări necorespunzătoare. În cele ce urmează, veți găsi câteva sfaturi valoroase de îngrijire.

Protejați-vă aparatele auditive de murdărie

Asigurați-vă întotdeauna că degetele sunt curate și uscate înainte de a vă atinge aparatul auditiv. Intrarea microfonului este foarte mică și se poate bloca prin manipularea necorespunzătoare.

Protejați-vă aparatele auditive de umezeală

Îndepărtați aparatele auditive înainte de a face baie sau de a înota. Datorită umidității ambiante ridicate, nu ar trebui să lăsați dispozitivele în baie. Curățați-vă urechile ocazional înainte de a introduce aparatele auditive. Vă rugăm să rețineți că umezeala și condensul pot deteriora componentele electronice din aparatele auditive. Vă recomandăm să scoateți bateria din dispozitiv pe timp de noapte, lăsând compartimentul pentru baterii deschis. 

Păstrați dispozitivele la distanță de copii și animale de companie

Nu depozitați aparatele auditive la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Dispozitivele eliminate, dar nu dezactivate, emit sunete puternice care pot irita anumiți câini.

Evitați contactul cu fixativ sau machiaj

Particulele fine de fixativ sau de pudră pot bloca intrarea microfonului și a comutatorului de control al volumului. Îndepărtați aparatele auditive înainte de a utiliza produse de îngrijire a corpului.

Îngrijirea corectă

Pentru a fi pe deplin funcționale, aparatele auditive trebuie să fie curate în orice moment. Curățați dispozitivele cu o cârpă moale și uscată. Nu folosiți niciodată alcool, solvenți sau agenți de curățare. Verificați, de asemenea, dispozitivele pentru reziduurile de ceară.

Păstrați aparatele auditive într-un loc sigur

Atunci când aparatele dvs. auditive nu sunt utilizate, cel mai bine este să le păstrați în husă, pentru a le proteja de daune și murdărie. Dacă nu vă folosiți aparatele auditive pentru o vreme, vă rugăm să scoateți bateriile.

Lăsați toate reparațiile unui expert

Șurubelnițele și uleiul sunt dușmanul tuturor aparatelor auditive. Dacă intră în contact cu sistemele electronice sau micro-mecanice, acest lucru duce la daune ireparabile. 

Sursă foto: Hearing.tv

Similar Posts